خواص چای زنجبیل

خواص چای زنجبیل

درمانگران طب های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که زنجبیل یکی از پرفایده ترین گیاهان دارویی است که خواص متنوع درمانی آن، این گیاه را به یکی از پرمصرف ترین گیاهان دارویی در مکاتب درمانی طب ایرانی، طب هندی و طب چینی تبدیل کرده است. این گیاه به طور کلی از جمله گیاهانی است که علاوه بر جنبه های درمانی که دارد، به عنوان یکی از چاشنی های مغذی در تهیه و طبخ بسیاری از غذاهای ملت های شرقی از جمله مردم هندوستان، چین و ایران مورد استفاده دارد. متخصصان و درمانگران طب سنتی آیورودا و چین، در متون کهن خود زنجبیل را دارویی طبیعی، مقوی قلب، محرک جریان گردش خون و محرک هضم غذا می دانند و به این نکته اشاره دارند که داروهای گیاهی تولید شده با منشا این گیاه در درمان سرماخوردگی، سرفه و التهاب های مجاری تنفسی بسیار موفق عمل کرده است.

چای زنجبیلی برای بهبود گوارش
یکی از بزرگ‌ترین خواص چای زنجبیلی کمک به هضم بهتر مواد غذایی مصرفی است. در واقع زنجبیل حاوی خواص طبیعی است که به عملکرد درست معده، روده‌ی کوچک و بزرگ کمک می‌کند. در نتیجه می‌توانید با کمک خواص این ماده‌ی غذایی غذاهای مصرفی‌تان را بهتر هضم کنید و مواد مغذی را جذب و مواد زائد را با سرعت بالایی از بدن دفع کنید.

مواد لازم برای چای زنجبیل :
یک ریشه زنجبیل به اندازه ی یک بند انگشت
آب لیمو ترش به اندازه ی نصف یک عدد
عسل به اندازه ی یک قاشق

%u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A